2021-11-12 16:30:59• hírek • Bede Emőke

A térfigyelő kamera is rögzítette, amint a nő kidobta a kutyáját

A tasnádi helyi rendőrség közösségi oldalán számolt be arról, hogy a kidobott, elhagyott kutyák egyre nagyobb problémát jelentenek a városban, hiszen rövid idő alatt elszaporodnak és akár agresszívvá is válhatnak, mely aztán az egész közösség számára problémát jelent majd.

Mint emlékeztetnek rá, a tulajdonosoknak kötelességük megfelelő hajlékot és mozgásteret, elegendő táplálékot és vizet, valamint orvosi ellátást biztosítani az állatoknak, a figyelemről és gondoskodásról már nem is beszélve. Sajnos azonban nem mindenki méri fel helyesen, mekkora felelősség egy kutya örökbefogadása. Jól bizonyítja ezt az R. F. monogrammal jelölt érszentkirályi nő esete is, aki csütörtök délelőtt 11 óra körül a tasnádi Lacrimioarelor utcába érve kocsija csomagtartójából egyszerűen csak kidobott egy kutyát, majd, mint aki jól végezte dolgát, továbbhajtott.


Pechére a térfigyelő kamera is rögzítette szívtelenségét, így a helyi rendőrség rövid időn belül azonosítani tudta őt. A nő ellen a hatóság megtette a szükséges jogi lépéseket, illetve a kutyát is visszavitték neki. A kérdés most már csak az, hogy az eb gazdája változtat-e magatartásán vagy inkább addig autózik majd, míg egy olyan utcára nem bukkan, ahol már a kamerák sem láthatják, ha útilaput köt a szerencsétlen eb talpára.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: